ΔΕΛΦΟΙ ΦΟΡΟΥΜ: Βασικοί Ομιλητές οι Πειραιώτες Καθηγητές Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Στάθης Ευσταθόπουλος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βασικοί ομιλητές σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα Φόρουμ παγκοσμίως, που διοργανώνονται στη χώρα μας, αυτό των Δελφών, θα είναι δυο διακεκριμένοι Πειραιώτες Καθηγητές Πανεπιστημίων.

Πιο συγκεκριμένα, το Delphi Economic Forum 2017, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου και θα έχει ως γενικό θέμα, το όραμα για την Ελλάδα της δεκαετίας 2020-2030.

Κάθε χρόνο, στο εν λόγω φόρουμ, λαμβάνουν μέρος ως ομιλητές, σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της οικονομίας, της παιδείας κλπ.

Τον μακρύ κατάλογο με τους διακεκριμένους ομιλητές που θα μιλήσουν φέτος μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Μεταξύ αυτών και δυο σημαντικοί Πειραιώτες, ο Καθηγητής της Παντείου και πρώην Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ Ευστάθιος Ευσταθόπουλος.

ΥΓ: Αποτελεί λοιπόν μεγάλη τιμή για τον Πειραιά, η εκπροσώπησή του στο Φόρουμ των Δελφών, από τους δυο εκλεκτούς Πειραιώτες και ευελπιστούμε ότι με το πέρασμα των ετών, ο κατάλογος με τους Πειραιώτες που θα συμμετέχουν στην εν λόγω διοργάνωση να αυξάνεται εκθετικά!