ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτός από τις μονοδρομήσεις έρχονται και νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά – Δείτε σε ποιους δρόμους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λόγω εργασιών επέκτασης της νέας γραμμής του Τραμ, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Πειραιώς, κατά το χρονικό διάστημα από 23-2-2014 και ώρα 05.00΄ έως και 23-5-2014:

-Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομ. Σκυλίτση και Βασιλέως Γεωργίου Α΄, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πασαλιμάνι.

-Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α΄ , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γρ. Λαμπράκη και της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λιμάνι Πειραιά.

-Κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου και Τσαμαδού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Καραμανλή.

-Κατάληψη των δύο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ακτή Μιαούλη και Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δημοτικό Θέατρο. Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Εθν. Αντιστάσεως.

-Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Βασ. Γεωργίου και Ακτή Μιαούλη (Ρολόι), με κατεύθυνση προς την οδό Ακτή Μιαούλη. Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Μπουμπουλίνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από το σημείο των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση .


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον χάρτη με τις μονοδρομήσεις στον Πειραιά


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τους χάρτες και τα δρομολόγια των λεωφορείων


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στις γραμμές και στις στάσεις των λεωφορείων

Διαβάστε επίσης

5:30 ξημερώματα Κυριακής αλλάζουν όλα στους δρόμους του Πειραιά

Αυτός είναι ο νέος λεωφορειακός χάρτης του Πειραιά - ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τα δρομολόγια

ΔΕΙΤΕ όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στον Πειραιά

ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε όλες τις αλλαγές στους δρόμους του Πειραιά (φωτο)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έρχονται μονοδρομήσεις, αντιστροφή κατεύθυνσης, νέες λεωφορειολωρίδες, τροποποιήσεις γραμμών τρόλεϊ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Από το Νέο Φάληρο στο λιμάνι (Ακτή Ποσειδώνος)-Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!