Νέα στοιχεία για τον θάνατο του υπαλλήλου του Δήμου Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε αίνιγμα εξελίσσεται ο θάνατος του δημοτικού υπαλλήλου στον Πειραιά.
 
Ο 48χρονος υπάλληλος του τμήματος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά βρέθηκε  γυμνός στο πάτωμα με ένα ζευγάρι γάντια δίπλα του και μία ζώνη. 
 
Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικήςέχουν ενδείξεις πως το θύμα δεν ήταν μόνος του όταν άφησε την τελευταία του πνοή. Ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους μεγαλύτερο ποσοστό καταλαμβάνει το ενδεχόμενο του θανάτου από φυσικά αίτια χωρίς προς το παρόν να αποκλείουν οριστικά αυτό της εγκληματικής ενέργειας.
 
Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκαςβρέθηκε στο διαμέρισμα προκειμένου να προβεί σε νεκροψία, ενώ η νεκροτομή θα αναδείξει τις ακριβείς συνθήκες και τον χρόνο θανάτου. Από τα πρώτα στοιχεία δεν προέκυπτε εγκληματική ενέργεια ωστόσο διερευνάται πως προκλήθηκε η αιμορραγία και αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή πτώση στο έδαφος.
 
Τον άνδρα αναζητούσαν συγγενείς του καθώς είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής, και το απόγευμα της Δευτέρας, μπήκαν στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Αλκιβιάδου στον Πειραιά, χρησιμοποιώντας κλειδαρά.
 
Όταν τον εντόπισαν νεκρό ειδοποίησαν την αστυνομία. Το διαμέρισμα δεν είχε ίχνη παραβίασης ή έρευνας στο εσωτερικό του.