Ο Χρήστος Νικολόπουλος στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το βιβλίο του Κώστα Μπαλαχούτη «Χρήστος Νικολόπουλος - Η ζωή μου, τα τραγούδια μου» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και θερμή υποδοχή από τον κόσμο. Ήδη η μυθιστορηματική βιογραφία του σπουδαίου συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού βαδίζει στην τρίτη έκδοσή της και έχει παρουσιαστεί σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας, ενώ προγραμματίζονται και νέες ανάλογες εκδηλώσεις-γιορτές.

Κι αυτό γιατί σε κάθε παρουσίαση, πέρα από τις εύστοχες και συγκινητικές πολλές φορές τοποθετήσεις, ακολουθούν μουσικές εκπλήξεις μοναδικής ομορφιάς, όπως συνέβη, πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη φορά το βιβλίο του συγγραφέα και διευθυντή του ogdoo.gr θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στις 7.30 το απόγευμα στον πολυχώρο τέχνης Ίχνος στον Πειραιά. 

Για την έκδοση αλλά και τον Χρήστο Νικολόπουλο θα μιλήσουν: ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και σκηνοθέτης Νίκος Διαμαντής, η ηθοποιός Ιωάννα Μακρή, η ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου και φυσικά ο συγγραφές Κώστας Μπαλαχούτης και ο βιογραφούμενος Χρήστος Νικολόπουλος. 

Δεν θα λείψουν και και αυτή τη φορά οι μουσικές προτάσεις που θα ολοκληρώσουν τη βραδιά. 

PROSKLHSH IXNOS.jpg


Η βιογραφία του Χρήστου Νικολόπουλου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλκυών. 

ΙΧΝΟS (Πολυχώρος Τέχνης)
Κολοκοτρώνη 30
Πειραιάς
21 1790 0711