Πόσο κόστισε το γεύμα Σαμαρά-Μιχαλολιάκου και ποιος πλήρωσε;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυο βασικά ερωτήματα που απασχολούν τους Πειραιώτες σχετικά με το γεύμα των δυο ανδρών, αφορά στο κόστος αλλά και στο ποιος πλήρωσε το γεύμα!

Βέβαια, το να συζητάμε απόψεις του στυλ "το κόστος ενός τέτοιου γεύματος είναι απαγορευτικό δεδομένης της οικονομικής κρίσης" και άλλα παρεμφερή για εμάς είναι από αστείο έως δημαγωγικό και παραπλανητικό!

Η επίσκεψη του εκάστοτε πρωθυπουργού σε κάθε πόλη της χώρας αποτελεί ξεχωριστή τιμή.
Και οι αρχές φιλοξενίας με τις οποίες μεγαλώσουμε στη χώρα μας, επιβάλουν την καλύτερη δυνατή υποδοχή! Άλλωστε κι εμείς έτσι δεν κάνουμε όταν έχουμε επισκέψεις στο σπίτι μας;

Έτσι και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος υποδέχτηκε τον Αντώνη Σαμαρά σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του Πειραιά, το πλήρως ανακαινισμένο Belle Amie.

Όπως και να έχει όμως εμείς μάθαμε και το κόστος και το ποιος πλήρωσε!

Βέβαια, δεν μπορούμε να παραθέσουμε τον ακριβή λογαριασμό, πάντως μπορούμε να σας μεταφέρουμε ότι το γεύμα κόστισε αρκετά λιγότερα από 150 ευρώ!

Και στο ποιος πλήρωσε-για εμάς αυτονόητο-την απάντηση μας έδωσε στενός συνεργάτης του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου:
"Ο Δήμαρχος πληρώνει πάντα από την τσέπη του στον Πειραιά... πόσο μάλλον όταν προσκεκλημένος είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός"!

Αυτό απαντά και στα σχόλια κάποιων για επιβάρυνση του Ταμείου του Δήμου Πειραιά και τα συναφή.