Αυτός είναι ο λόγος που ακούστηκαν κανονιές χθες το πρωί στον Πειραιά (Βίντεο)


Κανονιές και μάλιστα 19 στον αριθμό, ακούστηκαν χθες στον Πειραιά με τους πολίτες που δεν γνώριζαν να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι.
 
Οι κανονιές «έπεσαν» στην σχολή ναυτικών δοκίμων κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
 
[g_youtube v=»UmlxsUOAnxM»]
 
Συγκεκριμένα χθες πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού από το Ναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ στον Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.
 

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Βίτσας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης, μέλη του Κοινοβουλίου, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ή εκπρόσωποί τους, Νομαρχειακές και τοπικές Αρχές, πρώην Υπουργοί, Επίτιμοι Αρχηγοί, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.

Σημειώνεται πως κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής Ναυάρχου οι κανονιές είναι 19 ενώ κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής Αντιναυάρχου οι κανονιές είναι 17.