Σαράντος Ευσταθόπουλος – Μεταξά: «Χτυπάμε καμπανάκι – Τηρούμε τα υφιστάμενα μέτρα & λαμβάνουμε κάποια επιπλέον»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έκτακτα μέτρα και αυστηρή τήρηση των υφιστάμενων μέτρων από τη Δευτέρα που μας πέρασε στο Νοσοκομείο Μεταξά, λόγω της νέας έξαρσης που παρουσιάζεται στην κοινότητα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων μέχρι και την Δευτέρα 29 Ιουλίου, οπότε και θα επανεξεταστούν με βάση τα επικαιροποιημένα στοιχεία που θα έχει στη διάθεσή του.

Μάλιστα ο κ. Ευσταθόπουλος μιλώντας στη ΕΡΤ, αναφέρθηκε σε «καμπανάκι κινδύνου» και σωστή ενημέρωση, ώστε ο καθένας να αναλάβει την ατομική και την κοινωνική ευθύνη που του αναλογεί.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά, αλλά και τι είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο.

«Βρισκόμαστε σε μόνιμη εγρήγορση λόγω της νέας έξαρσης του κορωνοϊού, αξιοποιώντας τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας προς όφελος των ασθενών και του προσωπικού μας.

✅Αυστηρή τήρηση υφιστάμενων μέτρων όπως η χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου.

✅Επαναφορά μέτρων όπως η διενέργεια rapid test στα εξωτερικά ιατρεία.

✅Rapid test 48 ωρών.

✅Επανεξέταση των μέτρων σε 15 μέρες (29/7).

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που μας δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώσουμε εγκαίρως τους συμπολίτες μας, ώστε να κατανοήσουμε όλοι την αναγκαιότητα εγρήγορσης, αλλά και να αποφευχθεί η παραμικρή ταλαιπωρία ασθενών και συνοδών.

Όλες οι αποφάσεις μας λαμβάνονται με μοναδικό γνώμωνα τη διασφάλισης της υγείας των ογκολογικών ασθενών, οι οποίοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, με βάση τα επικαιροποιημένα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.»

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Μεταξά: Αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό έως 29 Ιουλίου