Family Pride και στον Πειραιά – «Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με κεντρικό μήνυμα «Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια» διοργανώνεται και στον Πειραιά το 1ο Pride Family!

Πιο συγκεκριμένα, αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου, σε όλη την Ελλάδα, αναμένεται να συγκεντρωθούν χιλιάδες οικογένειες, για να στείλουν το μήνυμα ότι η ελληνική οικογένεια αποτελεί το παρόν και το μέλλον του τόπου!

Αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 19:00 στο κέντρο του Πειραιά, με σημείο συνάντησης την Πλατεία Κοραή, αναμένεται να σταλεί μήνυμα και από το μεγάλο λιμάνι, υπέρ της ελληνικής οικογένειας και της προάσπισής της.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στήριξη του εγχειρήματος και από κύκλους που πρόσκεινται στην τοπική εκκλησία, καθώς είναι δημόσια εκφρασμένη η άποψη υπέρ του προτύπου της ελληνικής οικογένειας, τόσο από τον Μητροπολίτη Πειραιά όσο και από το σύνολο του κλήρου του Πειραιά.

Το ζητούμενο για τους διοργανωτές είναι να μην εμπλακούν στο όλο εγχείρημα αμφιλεγόμενες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, που θα προκαλέσουν ζημιά στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

Βασικά μηνύματα του  Pride Family:  

  • Δημογραφικό πρόβλημα

  • Η ιδέα της Οικογενειας να ξανα γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.

  • Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και  την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας.