ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ COSCO: Στο λιμάνι όλοι ψάχνουν τον Βουλευτή και τον τ. Αντιδήμαρχο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλος έχει ξεσπάσει στο μεγάλο λιμάνι της χώρας μετά την αποκάλυψη του Piraeuspress.gr για τις μπίζνες που ετοίμαζαν, ο Βουλευτής και ο τ. Αντιδήμαρχος, με τη συνδρομή του υψηλόβαθμου στελέχους της COSCO!
 
Οι Κινέζοι του κινεζικού κολοσσού, ήδη έχουν ξεκινήσει την "εσωτερική έρευνα" προκειμένου να εντοπίσουν τον "παίχτη" που επιχειρεί να "παίξει μπάλα" στον Πειραιά... Με τις πλάτες τους!
 
Αυτές είναι οι χαρακτηριστικές εκφράσεις που αναφέρει η πηγή του Piraeuspress.gr, οι οποίες ειπώθηκαν σε κλειστή συνάντηση στον Πειραιά.
 
Ο πολιτικός κόσμος του Πειραιά από την άλλη, αντιδρά εντόνως και ανοιχτά πλέον για τις τακτικές που ακολουθούν τα εν λόγω πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στο ρεπορτάζ και όπως μαθαίνουμε, μεταφέρουν τη δυσαρέσκειά τους στα υψηλότερα κομματικά κλιμάκια, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα... Μιας και η "τριγωνική σχέση" που αναφέρεται στο ρεπορτάζ μόνο περίεργα ερωτηματικά μπορεί να γεννήσει!
 
Την αρχή έκανε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α Πειραιά Τάσος Καλαφάτης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ).
 
Αρκετά πολιτικά στελέχη πρώτης γραμμής, από όλους τους πολιτικούς χώρους, επικοινώνησαν μαζί μας, προκείμενου να εκφράσουν τον προβληματισμό τους και τη συμπαράστασή τους, στο σημαντικό έργο του Piraeuspress.gr !
 
Είναι επίσης εντυπωσιακό το γεγονός, ότι μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.grπλήθος καταγγελιών έχουν φτάσει στα γραφεία μας για την εν λόγω υπόθεση 
 
ΝΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
 
Σύμφωνα νεότερες πληροφορίες, το θέμα αναμένεται να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς φαίνεται ότι έχει στηθεί και "φάμπρικα προσλήψεων" που περνούν μέσα πολιτικού γραφείου στον Πειραιά... αντί να περνούν από το Τμήμα HR όπως συμβαίνει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο!
 
Σχετικά με αυτό το θέμα - για το οποίο θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ - φαίνεται πως υπάρχει και εμπλοκή συγγενικού προσώπου... κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί 
 
ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ
 
Άραγε οι Κινέζοι της COSCO τα γνωρίζουν όλα αυτά;;;
 
Πώς γίνεται οι προσλήψεις ενός παγκόσμιου κολοσσού, να περνούν από συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο;
 
Όλες οι απαντήσεις σε νέο ρεπορτάζ μόνο στο Piraeuspress.gr!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: