Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο Νοσοκομείο Μεταξά (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο εν ενεργεία Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, επισκέφτηκε σήμερα το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κυμπουρόπουλος είναι ιατρός και διαχρονικά επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία, ενώ έχει βραβευτεί ως Ευρωβουλευτής για το έργο του στον τομέα της υγείας.

Τον κ. Κυμπουρόπουλο υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Η συζήτηση είχε και λίγο από… Ολυμπιακό!

Ακολούθως οδηγήθηκαν στο γραφείο Διοίκησης, όπου παρουσία στελεχών της Ιατρικής και της Νοσηλευτικής υπηρεσίας, συζήτησαν τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το μοναδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά & Αιγαίου, καθώς επίσης και το σημαντικό έργο που έχει επιτελεστεί τους τελευταίους μήνες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαινίσεων που υλοποιείται στο Νοσοκομείο Μεταξά με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, στις μαζικότερες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού που έχουν γίνει ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του Νοσοκομείου Μεταξά, καθώς και στο ρομποτικό σύστημα χειρουργικής Da Vinci που διαθέτει το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Πειραιά, καθώς είναι και το μόνο νοσοκομείο του ΕΣΥ που έχει αυτό το πλεονέκτημα.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέρθηκε στις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στην προσπάθεια της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δημιουργία του νέου ΕΣΥ, μέσω της ουσιαστικής επανίδρυσής του.

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ δεσμεύτηκε στους εργαζόμενους ότι θα είναι κοντά στο Νοσοκομείο Μεταξά και μετά τις Εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος!