Πειραιάς: Εντοπίστηκε και δεύτερο κοντέινερ με 100 kg κοκαΐνης -Παρόμοια μεθοδολογία με το καρτέλ του «Πάμπλο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα ένα κοντέινερ με κοκαΐνη εξετάζουν οι Αρχές στον Πειραιά, για να εντοπίσουν εάν προκύπτει σύνδεση με το καρτέλ στο οποίο εμπλέκεται και Έλληνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί ένα ακόμα κοντέινερ, εκτός από εκείνο με τα 210 κιλά κοκαΐνη. Το δεύτερο αυτό κοντέινερ περιλαμβάνει 100 κιλά κοκαΐνη, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν υπάρχει κάποια πιθανή σύνδεση μεταξύ των δύο κοντέινερ, καθώς το modus operandi φαίνεται να είναι ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.

Το καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο συνδέεται ο Έλληνας «Πάμπλο»

Υπενθυμίζεται ότι για το κοντέινερ με τα 210 κιλά έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις. Ο ένας συλληφθείς είναι Έλληνας, με το ψευδώνυμο «Πάμπλο», ο οποίος έχει απασχολήσει τις αμερικανικές Αρχές για υπόθεση εξοπλισμού τρομοκρατικής ομάδας στην Κολομβία.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη ο 48χρονος Αλβανός, αρχηγός του κυκλώματος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, 180 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 210 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συσκευασίες, που έφεραν λογότυπο με νεκροκεφαλή, βρέθηκαν μέσα σε κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες.