Πειραιάς: Πανηγυρίζει η Ζωοδόχος Πηγή σε Χατζηκυριάκειο, Παλιά Κοκκινιά & Καμίνια (πρόγραμμα)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Tην Παρασκευή (10/05) της Διακαινησίμου,  εορτάζουν οι Ιεροί Ναοί Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου, Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Κοκκινιάς και Ζωοδόχου Πηγής Καμινίων της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πειραιώς.

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου,  το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Πέμπτη (09/05), παραμονή της εορτής, στις 19:00 θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας. Την Παρασκευή (10/05), ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεσθούν  ο όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 19:30 θα τελεσθούν ο μεθέορτος εσπερινός και η Ιερά Παράκληση.

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καμινίων, την Πέμπτη (09/05), στις 19:00, θα ψαλεί Πανηγυρικός αρχιερατικός Εσπερινός. Την Παρασκευή (10/05) το πρωί, θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στις 18:30 θα τελεσθούν μεθέορτος εσπερινός και Παράκληση και θα γίνει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας.

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Κοκκινιάς, την Πέμπτη (09/05) στις 18:00 θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός και θα ακολουθήσει η περιφορά της ιεράς εικόνας. Την Παρασκευή (11/05) το πρωί θα τελεσθούν  ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 18:00 θα ψαλούν ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση.

br