Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με απόφοιτους Ιωνιδείου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με πρωτοβουλία του Προέδρου Στάθη Ευσταθόπουλου και του Γεν. Γραμματέα Μίλτου Κλαπαδάκη η συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Σύσσωμη η εκπαιδευτική «οικογένεια» της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αποφοίτων ΙωνιδείουΣχολής Πειραιά, παρευρέθηκε την Τρίτη 26.03.2024 σε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, εκτός του Δημάρχου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Λιακοσταύρος και κ. Μοραντζής και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ταταρόπουλος.

Από την «οικογένεια» της Σχολής παρευρέθηκαν οι Διευθυντές του Λυκείου και του Γυμνασίου κ. Ματακιάς και κ. Γεώργα, η Πρόεδρος του ΣΓΚ Λυκείου κ. Μαντάγαρη, ο Γραμματέας του ΣΓΚ Γυμνασίου κ. Σταθάκος, εκ μέρους του Συμβουλίου Στήριξης Σχολείου ο Αντιπρόεδρος κ. Μπουρλετίδηςκαι από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ο Πρόεδρος κ. Ευσταθόπουλος και ο Γραμματέας κ. Κλαπαδάκης.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος και αναλυτικά από όλους τους θεσμικούς φορείς της Σχολής μας το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Σχολή σε ζητήματα εξοπλισμού, προμηθειών και κτιριακών υποδομών, ενώ δόθηκε στον κ. Δήμαρχο έγγραφο με αναλυτική καταγραφή και προτεραιοποίηση των ελλείψεων και των αναγκών της Σχολής.

Η Δημοτική Αρχή έτεινε ευήκοα ώτα, αναγνώρισε τη βασιμότητα των αιτημάτων και δεσμεύθηκε να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα της Σχολής, σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Την Δευτέρα 01.04.2024 οι δυο Αντιδήμαρχοι κ. Λιακοσταύρος και κ. Μοραντζής, με κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων, θα επισκεφθούν τη Σχολή, προκειμένου να εξειδικευτούν έτι περαιτέρω και σε τεχνικό επίπεδο, όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και αφορούν την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων, σε αγαστή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς της Σχολής, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, με στόχο την συνεχή βελτίωση των υποδομών του αγαπημένου μας σχολείου!

br