Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η γιορτή της γυναίκας αποτελεί ημέρα μνήμης των θυσιών και των επιτευγμάτων όλων των γυναικών του κόσμου, αλλά συνάμα και ημέρα ευαισθητοποίησης και δράσης.
Το μήνυμα της ισότητας των δύο φύλων για ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς τα τελευταία χρόνια η ενδοοικογενειακή βία αυξήθηκε δραματικά.
Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά τιμά στο πρόσωπο της γυναίκας, τη μητέρα, την αδερφή, τη σύζυγο, την κόρη, τη γιαγιά, την εργαζόμενη, τη νοικοκυρά.
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της γυναίκας και σε συνεργασία με την εταιρεία Mega Disposables S.A. , η ΚΟ.Δ.Ε.Π. δώρισε σε 50 γυναίκες σετ προσωπικής υγιεινής, σε μια άκρως συμβολική κίνηση, που αναδεικνύει την ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση προς το γυναικείο φύλο.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Γ. Βοϊδονικόλας - Πρόεδρος ΚΟΔΕΠ δήλωσε:
«Για μία ακόμη χρονιά η ΚΟ.Δ.Ε.Π. την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας τιμά τη γυναίκα που αγωνίζεται, που αντιστέκεται, που πετυχαίνει.
Η γυναίκα αποτελεί τον πυρήνα της ύπαρξής μας, γύρω από τον οποίο κινείται όλο το φάσμα της ανθρώπινης ζωής.
Αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο της γυναίκας επιχειρήσαμε να αναδείξουμε σήμερα με τη συμβολική δράση διανομής ειδών προσωπικής υγιεινής σε 50 Πειραιώτισσες, με τη στήριξη της εταιρείας Mega Disposables S.A. και την ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή της.»