Ενισχύονται σημαντικά Τζάνειο & Μεταξά με 12 προσλήψεις μόνιμων γιατρών το καθένα (όλες οι θέσεις)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαντική ενίσχυση των Νοσοκομείων του Πειραιά με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού 

Το υπουργείο υγείας έχει ανεβάσει σημαντικά ταχύτητες μέσα στο 2024 και «τρέχει» τις διαδικασίες χιλιάδων μόνιμων προσλήψεων στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού και λοιπού προσωπικού βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Μεταξύ των Νοσοκομείων που λαμβάνουν σημαντική ενίσχυση είναι και τα δυο μεγάλα νοσοκομεία του Πειραιά, το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο και το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά.

Τόσο ο Διοικητής Ηλίας Γουζούασης και ο υποδιοικητής Στέλιος Γερονυμάκης του Τζανείου όσο και ο Διοικητής του Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος, σε άμεση συνεργασία με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό, είχαν καταστήσει απόλυτα σαφή και με στοιχεία στο Υπουργείο Υγείας, την αναγκαιότητα για άμεση ενίσχυση των Νοσοκομείων ευθύνης τους με ανθρώπινο δυναμικό.

Χρήστος Ροϊλός, Διοικητής 2ης ΥΠΕ Πειραιά & Αιγαίου

Η ηγεσία του Υπουργείου αξιολόγησε τα εμπεριστατωμένα αιτήματα και έδωσε το πράσινο φως ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα δυο μεγάλα νοσοκομεία του Πειραιά!

Το Piraeus Press σας μεταφέρει αποκλειστικά τις προκηρύξεις των δυο νοσοκομείων του Πειραιά για μόνιμο ιατρικό προσωπικό.

Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά 

Ηλίας Γουζούασης, Διοικητής

Στέλιος Γερονυμάκης, Αναπληρωτής Διοικητής


Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά

Σαράντος Ευσταθόπουλος, Διοικητής

Σημειώνεται ότι το Τζάνειο Νοσοκομείο αναμένεται να λάβει σημαντική ενίσχυση με 20 μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, όπως και το Νοσοκομείο Μεταξά με 40 περίπου νέες προσλήψεις μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού!