Συνελήφθη 32χρονος επιχειρηματίας στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι βρήκαν οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους

Στη σύλληψη 32χρονου επιχειρηματία για διάθεση παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων και συγκεκριμένα αναβολικών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 500 τεμάχια παράνομων αναβολικών σκευασμάτων.

Ο 32χρονος διαχειριστής επιχείρησης εμπορίου ειδών υγιεινής διατροφής συνελήφθη σε περιοχή του Πειραιά, καθώς όπως προέκυψε διέθετε παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, ο ανωτέρω κατηγορούμενος δεν εξέδιδε φορολογικά παραστατικά, ενώ επιπλέον, εισήγαγε αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στην επιχείρηση του 32χρονου

Από τις έρευνες που ακολούθησαν στο χώρο της επιχείρησης καθώς και σε χώρο που διατηρούσε εντός του ίδιου κτηρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 532 τεμάχια παράνομων αναβολικών σκευασμάτων, 24 τεμάχια παράνομων σκευασμάτων αντιμετώπισης στυτικής δυσλειτουργίας, σπρέι πιπεριού και γεμιστήρας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για επιβλαβή φάρμακα καθώς και παράβαση της φαρμακευτικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας για τα όπλα, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.