Porsche βρέθηκε βυθισμένη στο λιμάνι του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο λιμάνι του Πειραιά, στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο 36χρονος Κρητικός Αντώνης Καρυώτης, τον οποίο έσπρωξαν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, την ώρα που πήγαινε να ανέβει στο πλοίο, με προορισμό το Ηράκλειο.

Εκπληκτοι οι υπάλληλοι εταιρείας, που πραγματοποιούσε εργασίες εκβάθυνσης στο συγκεκριμένο σημείο του λιμανιού, για να μην βρίσκουν στο βυθό τα επιβατηγά πλοία, την ώρα που φορτώνουν, ανέσυραν μία «Πόρσε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δαγκάνα του εκσκαπτικού μηχανήματος, μαζί με τα υλικά από το βυθό, ανέσυρε στην επιφάνεια το πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ διενεργούν έρευνα για πτώματα!

Ενημερώθηκε ήδη ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος είχε υπηρεσία, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί η «Πόρσε» στο Λιμενικό, καθώς ήταν γεμάτη λάσπη.

Ούτε το χρώμα του αυτοκινήτου δεν ξεχώριζε, αλλά φαίνεται πως πρόκειται για μία κόκκινη «Πόρσε».

Δύτες έπεσαν στο σημείο του λιμανιού, όπου ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, για να ψάξουν για την ύπαρξη πτωμάτων ή ανθρώπινων μελών, καθώς εικάζεται ότι, πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

Ωστόσο, επειδή ο βυθός ήταν πολύ ταραγμένος, οι έρευνες δεν μπόρεσαν να γίνουν και θα επαναληφθούν αύριο από τους δύτες, που θα ξαναβουτήξουν στο σημείο.

Η «Πόρσε» αφού καθαριστεί θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για να γίνει «φύλλο και φτερό».

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές είναι, είτε να πρόκειται για δολοφονία, είτε το αυτοκίνητο να μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών, την οποία προσπάθησαν να εξαφανίσουν βυθίζοντας το.