Πανηγυρίζει η Υπαπαντή στα Ταμπούρια – Διοργανώνεται η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία (πρόγραμμα)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επ΄ευκαιρία της  εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, πανηγυρίζει την Παρασκευή (02/02),ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πειραιώς  που βρίσκεται στα Ταμπούρια με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Πέμπτη (01/02) στις 12:00 θα ψαλεί η ιερά Παράκληση της Παναγίας Γαλακτοτροφούσης. Στις 18:30 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στις 22:00 θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας. Την Παρασκευή (02/02) το πρωί θα τελεσθεί  πανηγυρική  Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στις 12:00 θα ψαλεί η ιερά Παράκληση της Παναγίας Γαλακτοτροφούσης και στις 18:00 θα τελεσθούν μεθέορτος εσπερινός και κτητορικό μνημόσυνο.

Αιμοδοσία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, την ερχόμενη Κυριακή (04/02), στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Ταμπουρίων, από τις 10:00-14:00.

Όπως σημειώνει σε εγκύκλιο σημείωμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ «Είναι καθήκον μας ως χριστιανών να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Αρχηγού και τελειωτού της πίστεώς μας Ιησού Χριστού, ο οποίος έδωκε το Τίμιον Αίμα Αυτού ‘ λύτρον αντί πολλών’  για την σωτηρία μας».