Επίσκεψη Βλαχάκου στα Νοσοκομεία του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια ξεχωριστή επίσκεψη σήμερα στα Νοσοκομεία Τζάνειο και Μεταξά στον Πειραιά.

Ο ιατρός και Βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων Νίκος Βλαχάκος, επισκέφτηκε τα νοσοκομεία της πόλης προκειμένου να ευχηθεί για το νέο έτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Βλαχάκος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς και με τα δυο νοσοκομεία, καθώς επί δεκαετίες προσέφερε ως χειρουργός τις υπηρεσίες του στους ασθενείς του Τζανείου («έφυγε» ως Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής όταν ανέλαβε καθήκοντα ως Βουλευτής λόγω ασυμβίβαστου), ενώ στο Νοσοκομείο Μεταξά διετέλεσε Διοικητής για περίπου 3 χρόνια.

Ο Νίκος Βλαχάκος με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντο Ευσταθόπουλο


Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Βλαχάκου μετά την επίσκεψή του στα δυο νοσοκομεία του Πειραιά:

Η σημερινή επίσκεψη μου σε δυο χώρους - σταθμούς για εμένα, στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» κατακλύστηκε από συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Σήμερα με τους συναδέλφους μου, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό των δυο νοσοκομείων της πόλης μας, ανταλλάξαμε ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αναπληρωτή διοικητή του Τζανείου Νοσοκομείου κ. Γερωνυμάκη και τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Ευσταθόπουλο για τη θερμή υποδοχή.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!