Θεοφάνεια στον Πειραιά προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου!

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ--Αγιασμος των Υδατων στο λιμανι του Πειραια απο τον Αρχιεπισκοπο Ιερωνυμο και συγχωροστατουντος του Μητροπολιτη Πειραια Σεραφειμ.Παρευρεθηκαν οι Υπουργοι Ναυτλιας Πναγιωτης Κουρουμπλης , Αθλητισμου Βασιλειαδης, οι προεδροι του ΠΑΣΟΚ και ΕΝΩΣΗς ΚΕΝΤΡΩΩΝ Φωφη Γεννηματα και Βασιλης Λεβεντης ο βουλευτης της Ν.Δ Βασιλης Κικιλιας, ο πρ, Υπουργος Κωστας Αρβανιτοπουλος, ο Αντιπεριφερειαρχης αττικης Γιωργος Γαβριλης, ο Δημαρχος Πειραια Γιαννης Μωραλης και ο αρχηγος του Λιμενικου Σωματος ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, η  Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος  Πειραιώς, το Σάββατο (06/01), ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεσθούν ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία  και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Στις 11:00  το πρωί,  στον προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς, θα γίνει  η τελετή Αγιασμού των υδάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, το παρόν αναμένεται να δώσει και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος φέρεται να έχει επιλέξει τον Πειραιά για τα Φώτα!