Ενημερωθείτε για τις Δράσεις Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και Προληπτικής Ιατρικής από τα κοινωνικά δίκτυα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με νέα εμφάνιση και με δυνατότητες αμφίδρομης επικοινωνίας αλλάζουν από την 1 Οκτωβρίου 2023 οι σελίδες του έργου «Δράσεις Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και Προληπτικής Ιατρικής στο Δήμο Πειραιά» στους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά.

Ο Διευθυντής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νικόλαος Πλατανησιώτης τόνισε ότι η συνέχιση του έργου απαιτεί ακόμα καλύτερη ενημέρωση του κοινού και ειδικά των ατόμων άνω των 65, καθώς και των γονέων παιδιών που φοιτούν σε σχολεία της πόλης, προκειμένου να γνωρίζουν έγκαιρα, έγκυρα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επισκέψεις σε ΚΑΠΗ, σχολεία και άλλα ιδρύματα.

Αμφίδρομη επικοινωνία

Η νέα ταυτότητα των δράσεων συμπυκνώνεται στις λέξεις Piraeus Health, οι οποίες αποτελούν και το hashtag αναφοράς για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Η σελίδα στο Facebook θα ενημερώνεται με δυναμικό τρόπο και θα δέχεται μηνύματα πολιτών, στα οποία θα απαντούν στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Επίσης, τίθεται σε λειτουργία λογαριασμός στο Twitter μέσα από τον οποίο θα αποστέλλονται οι ανακοινώσεις και το διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό σε πραγματικό χρόνο.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, μάλιστα, προχώρησε και σε μια πρωτότυπη πρωτοβουλία δημιουργώντας κανάλι στο YouTube, μέσω της οποίας θα προβάλλονται οι δράσεις για την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας και της Προληπτικής Ιατρικής.

br