Επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά στο 35ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφτηκε χθες το 35ο Δημοτικό Σχολείο και το αντίστοιχο Νηπιαγωγείο, που βρίσκονται επί της οδού Αλεξάνδρου 3 και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τις μαθήτριες και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνοδευόμενος από τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα παιδείας κ. Κ. Παράσχο, περιηγήθηκε σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας και διαπίστωσε από κοντά τα προβλήματα και τις ελλείψεις του σχολικού κτιρίου.


Ο κ. Μιχαλολιάκος  δεσμεύτηκε ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου θα λύσουν τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επέμβασης, όσο δε για τις συνολικότερες και ριζικότερες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι. 

 

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Τα παιδιά δεν είναι μόνο το μέλλον της πόλης και κατ’ επέκταση τα παιδιά όλων των πόλεων και των χωριών, το μέλλον της Ελλάδος, είναι και το κίνητρο που πρέπει να λειτουργεί ισχυρά δεσμευτικά σε κάθε παράγοντα του δημοσίου βίου για να δημιουργεί.  Ήρθαμε να δούμε τις συνθήκες που επικρατούν στο σχολείο μαζί με τους εκπαιδευτικούς και με τους γονείς. Διαπιστώσαμε πράγματα που έχουμε να κάνουμε στο άμεσο μέλλον, αύριο, μεθαύριο δηλαδή και πράγματα που πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι, όταν θα είναι κλειστό το σχολείο. Όλα αυτά θα γίνουν, γιατί όπως έχω τονίσει, εμείς είμαστε μια Δημοτική Αρχή για τις επόμενες γενιές. Όλα για τα παιδιά του Πειραιά. Όπως φτιάχνουμε τις παιδικές χαρές  έτσι θα υποστηρίξουμε και τα σχολικά συγκροτήματα και ιδιαίτερα τα παλαιότερα».