Σαράντος Ευσταθόπουλος: «Η Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά λειτουργεί κανονικότατα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεταξά κάνει λόγο για Fake News απαντώντας ουσιαστικά σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Μεταξά:

Σαράντος Ευσταθόπουλος


Fake News το «κλείσιμο» της Μονάδας Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά - Λειτουργεί κανονικά!

Επειδή τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες αναπαραγωγής ψευδών ειδήσεων από συγκεκριμένους κύκλους συνδικαλιστών και ΜΜΕ, καθώς και «πρωτοβουλίας» συλλογής υπογραφών για να ανοίξει ξανά η δήθεν κλειστή Μονάδα Μαστού, ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι η Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά λειτουργεί κανονικά! 

Παρά το γεγονός ότι διαψεύστηκε το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Νοσοκομείου Μεταξά από την 7η Νοεμβρίου, εντούτοις συνεχίζεται σκοπίμως η αναπαραγωγή της εν λόγω ψεύδους είδησης.

Τονίζεται ότι τόσο τα εξωτερικά ιατρεία όσο και τα χειρουργεία της Μονάδας Μαστού λειτουργούν κανονικότατα!

Για αυτό και δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τις γυναίκες που χρειάζεται να λάβουν ιατρικές συμβουλές από εξειδικευμένο και έμπειρο Χειρουργό Μαστού.

Η διασπορά fake news περί λουκέτου στη Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά, εξυπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες!

Συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα την προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεταξά, των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ογκολογικούς ασθενείς μας και των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού μας.

Με εκτίμηση,

Σαράντος Ευσταθόπουλος

Αν. Διοικητής ΓΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ»