Τον Δεκέμβρη ορκίζεται η «νέα» Δημοτική Αρχή Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ομάδα του «Πειραιά Νικητή» είναι γνωστό ότι επανεξελέγη στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη και μάλιστα με ποσοστό ρεκόρ της τάξεως του 70%!

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης - ο δήμαρχος των ρεκόρ - θα βρεθεί στο τιμόνι του Δήμου Πειραιά για ακόμη μια 5ετία και μάλιστα με 32 Δημοτικούς Συμβούλους προερχόμενους από τη δημοτική του ομάδα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press, η «νέα» Δημοτική Αρχή θα ορκιστεί τον Δεκέμβρη και συγκεκριμένα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Το ενδιαφέρον όμως πλέον στρέφεται στην επόμενη μέρα, καθώς οι εκλεγμένοι έχουν αρχίσει να εκφράζουν ανοιχτά τις επιθυμίες τους για τις θέσεις ευθύνης του Δήμου Πειραιά!

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι, επιτροπές κλπ θα αναλάβουν καθήκοντα με το νέο έτος, ενώ ήδη το επιτελείου του Δημάρχου Πειραιά επεξεργάζεται τα νέα δεδομένα, με τον τελευταίο λόγο να ανήκει βέβαια στον ίδιο τον Γιάννη Μώραλη!

Το Piraeus Press θα σας μεταφέρει με αποκλειστικά ρεπορτάζ όλο το παρασκήνιο και τις διαβουλεύσεις, σχετικά με τα ονόματα που «παίζουν» πιο έντονα για τις βασικές θέσεις ευθύνης!