Στην λαϊκή αγορά και στο ΚΑΠΗ της Μυρτιδιώτισσας ο Γιάννης Μώραλης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην λαϊκή αγορά στην Μυρτιδιώτισσα καθώς και στο ΚΑΠΗ της περιοχής, βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με την σύζυγό του Βάλια και τον γιο τους Πέτρο.

Ο κ. Μώραλης συνομίλησε με τους κατοίκους για την πόλη και την γειτονιά τους, άκουσε θετικά σχόλια για τον Πειραιά αλλά και αιτήματα για τα θέματα που τους απασχολούν.

 

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

 

«Με χαρά σήμερα το πρωί έκανα μια βόλτα με την σύζυγό μου Βόλια και τον γιο μου Πέτρο στην λαϊκή της γειτονιάς μας στην Μυρτιδιώτισσα και με την ευκαιρία περάσαμε και από το ΚΑΠΗ της περιοχής.

Τα είπαμε όπως πάντα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με τους κατοίκους στην λαϊκή, ακούσαμε αρκετά μπράβο, ακούσαμε παραινέσεις για ακόμα καλύτερη δουλειά την επόμενη θητεία και φυσικά και λογικά ακούσαμε και τα παράπονα τους για ότι θέλουν να γίνει ακόμα καλύτερο ή πιο γρήγορα.

Στα ΚΑΠΗ καθίσαμε, συζητήσαμε για την πόλη και όχι μόνο και ανανεώσαμε την συνάντηση μας για μετά τις εκλογές ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο. Τους ευχαριστώ όλους πάνω  από  όλα για την ευγένεια τους και την καλή  τους πρόθεση».