Σπύρος Πώρος: Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος υποψήφιος στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Σπύρος Πώρος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

- «Είμαι ο Σπύρος Πώρος και  είμαι Πειραιώτης.  Εδώ είναι ο τόπος που αγαπώ και οι ανάγκες σας είναι προτεραιότητά μου. Ζητώ τη ψήφο σας να γίνει η δύναμη μας!»

Ο Συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ανακοινώνει τον Σπύρο Πώρο  ως υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Πώρος  είναι φωτογράφος, συγγραφέας, σκηνοθέτης και δάσκαλος Judo. Γεννήθηκε στον Πειραιά. Ο παππούς του, Σπυρίδων Πώρος, υπήρξε θεατρικός συγγραφέας και έργα του έχουν παιχθεί σε Αθηναϊκά θέατρα της εποχής. Η καλλιτεχνική του δραστηριότητα καλύπτει, τα τελευταία 30 χρόνια, όλους τους τομείς της φωτογραφικής τέχνης, κλασικής και μοντέρνας, του χώρου της μόδας, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και της σκηνοθεσίας. Έχει συνεργαστεί με πληθώρα κορυφαίων προσωπικοτήτων της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Καλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή τον Σπύρο Πώρο, τον Πειραιώτη φωτογράφο, συγγραφέα, σκηνοθέτη, ο οποίος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Σπύρος είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος, με σημαντική καλλιτεχνική δραστηριότητα και πορεία, η οποία έχει αναγνωριστεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας Πειραιώτης που αγαπάει την πόλη του κι επιθυμεί να προσφέρει, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Πειραιά. Εύχομαι στον Σπύρο καλή επιτυχία».

Ο Σπύρος Πώρος  δήλωσε:

«Είμαι ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος.  Τη δημιουργικότητα και την υπευθυνότητά μου την έχουν εμπιστευτεί  κορυφαίοι απ' όλο τον κόσμο, εταιρείες, οργανώσεις, ηθοποιοί και επιχειρηματίες. Ο Πειραιάς με  κάλεσε να βρεθώ δίπλα σε εσάς, τους συμπολίτες μου, για να δουλέψω μαζί σας για μια ανανέωση δημιουργική με σκοπό την ανάδειξη σε κάθε γειτονιά των ηθών & εθίμων της πόλης, τον πολιτισμό μας, τη δημιουργικότητα για ένα Αύριο απαλλαγμένο από καιροσκοπικές αντιλήψεις. Μαζί με τον Δήμαρχο μας θα εφαρμόσουμε στην πράξη, τη γνώση που κέρδισα στο μεγάλο ταξίδι της ζωής για την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου μας. Όλοι μαζί με σκληρή δουλειά και επιμονή, από πολίτη σε πολίτη από γειτονιά σε γειτονιά, θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Είμαι ο Σπύρος Πώρος και  είμαι Πειραιώτης.  Εδώ είναι ο τόπος που αγαπώ και οι ανάγκες σας είναι προτεραιότητά μου. Ζητώ τη ψήφο σας να γίνει η δύναμη μας!».