Συνάντηση Ευσταθόπουλου – Κουλιζάκου στο Νοσοκομείο Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά επισκέφτηκε σήμερα το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων κ. Μιχάλης Κουλιζάκος.

Είχε συνάντηση με τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο με τον οποίο συζήτησαν για αρκετή ώρα.

Η ΝΔ κοντά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των επισκέψεων που έχει προγραμματίσει η Κομματική Οργάνωση της ΝΔ στον Πειραιά, σε δημόσιους οργανισμούς και φορείς, με προτεραιότητα τα νοσοκομεία της πόλης.

Ο κ. Ευσταθόπουλος ενημέρωσε τον κ. Κουλιζάκο για τα ζητήματα και τις προτεραιότητες του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά.

Μιχάλης Κουλιζάκος & Σαράντος Ευσταθόπουλος (από αριστερά)


Τι συζήτησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP, οι δυο άντρες συζήτησαν και για τα αυτοδιοικητικά και τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, καθώς και οι δυο έχουν πολύτιμη εμπειρία έχοντας θητεύσει ο κ. Κουλιζάκος ως Αντινομάρχης Πειραιά και ο κ. Ευσταθόπουλος ως Διαμερισματικός & Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πειραιά.

Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν πολιτικό και αφορούσε τη στενότερη συνεργασία της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού με τα Νοσοκομεία της πόλης και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να υλοποιηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο κ. Κουλιζάκος ανέφερε μάλιστα ότι «τα Νοσοκομεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της ΝΔ και οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί, θα ξεκινήσουν άμεσα όρος όφελος των ασφαλισμένων».

Τα συγχαρητήρια και το νέο ραντεβού 

Ο κ. Κουλιζάκος συνεχάρη εκ μέρους της ΝΔ τον κ. Ευσταθόπουλο για το έργο που επιτελεί στο Νοσοκομείο Μεταξά και τη συνολική προσφορά του σε κοινωνικές πρωτοβουλίες εθελοντισμού και προσφοράς προς τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Οι δυο τους συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους ακριβώς μετά τις Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.