Συναγερμός στην Αστυνομία του Πειραιά – «Να μην ανοίξει μύτη»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Φρούριο» θα θυμίζει ο Πειραιάς για τις επόμενες 3 μέρες

Ασφάλεια, Αστυνομικά Τμήματα, ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και Τροχαία Πειραιά σε πλήρη επιφυλακή

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων 

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις του Πειραιά, οι οποίες έχουν ενισχυθεί επιπροσθέτως και από την Αθήνα.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, με την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου να αποτελεί πρώτη είδηση σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, καθώς και τον τρόπο που κατάφεραν οι Κροάτες χούλιγκαν να φτάσουν ανενόχλητοι στην πρωτεύουσα.

Με δεδομένο ότι την Τετάρτη 16 Αυγούστου διεξάγεται στο Γ. Καραϊσκάκης ο ευρωπαϊκός μεγάλος τελικός του Σούπερ Καπ και τα βλέμματα όλου του αθλητικού κόσμου θα είναι και πάλι στραμμένα στην Ελλάδα, έχουν ληφθεί πολύ αυστηρά προληπτικά μέτρα σε Πειραιά και Αθήνα.

Η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή στον Πειραιά ενώ οι περιπολίες είναι συνεχείς, επί 24ώρου βάσεως.

Κώστας Κατσαφάδος προς ηγεσία ΕΛΑΣ: «Να μην ανοίξει μύτη»!

Για αυτό και οι εντολές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι σαφείς και αυστηρές  προς τους ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP, κομβικό ρόλο στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ για το επόμενο τριήμερο παίζει ο Πειραιώτης Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο μεγάλο λιμάνι, ευρισκόμενος σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία της ΕΛΑΣ προκειμένου να δοθεί προσοχή ακόμα και στην στην παραμικρή λεπτομέρεια!

Σε απόλυτη επιφυλακή βρίσκεται και το ΕΣΥ, με τα Νοσοκομεία του Πειραιά να βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για το επόμενο 3ήμερο.

Διαβάστε επίσης:

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα τα Νοσοκομεία του Πειραιά!

Ο Πειραιάς γιορτάζει το UEFA Super Cup 2023 με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!