Δημήτρης Μεσούλας: Ο υποψήφιος του Μώραλη με το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι νέος, επιτυχημένος Πειραιώτης επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, μέλος του ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και… αυτό που δε γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι έχει να επιδείξει σημαντικό και πολυετές φιλανθρωπικό έργο στον ευρύτερο Πειραιά!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μεσούλα!

Το Piraeus Press αποκαλύπτει σήμερα μια άλλη πτυχή της ζωής του Δημήτρη Μεσούλα, η οποία πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι ευκαιριακή λόγω της υποψηφιότητάς του στον Πειραιά, αλλά έχει τις ρίζες της πολλά χρόνια πίσω!

Αυτή η ευαίσθητη πτυχή της ζωής του έχει να κάνει με την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ποικιλοτρόπως και ανά τακτά χρονικά διαστήματα!

Όπως μαθαίνουμε από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον Δημήτρη Μεσούλα, ο ίδιος ξεκίνησε πριν χρόνια αυτή την «καλή συνήθεια», προσφέροντας όπου μάθαινε ότι υπήρχε ανάγκη.

Ιδρύματα, οργανώσεις, συσσίτια εκκλησιών, φτωχές οικογένειες, πληγέντες από πυρκαγιές, πλημμύρες ή πόλεμο, ο Δημήτρης Μεσούλας ήταν πάντα εκεί να προσφέρει από το περίσσευμα της καρδιάς του.

Είναι σημαντικό, άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά να περνούν το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς τόσο μέσα από τα λεγόμενά τους, αλλά κυρίως μέσα από τα έργα τους!

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Μεγάλη συναυλία αγάπης με πρώτα ονόματα και δωρεάν είσοδο για όλους ετοιμάζει ο Μεσούλας!