Η Ντόρα Μπακογιάννη στον Πειραιά – Κατάμεστος ο Πειραϊκός Σύνδεσμος! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τέτοια μαζική κινητοποίηση της ΝΔ στον Πειραιά και μάλιστα σε "νεκρό" πολιτικά χρόνο, εννοώντας, ότι δεν βρισκόμαστε επισήμως σε προεκλογική περίοδο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε χθες στον Πειραιά, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πειραϊκού συνδέσμου, απευθύνοντας μήνυμα ενότητας και ελπίδας προς όλους τους Πειραιώτες, Νεοδημοκράτες και μη!

Ήταν χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πέραν από την κατάμεστη αίθουσα (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Piraeuspress.gr) ήταν γεμάτο και το θεωρείο, ενώ και εκτός της αίθουσας αλλά και στη σκάλα του Πειραϊκού Συνδέσμου, υπήρχαν φίλοι της ΝΔ προκειμένου να καλωσορίσουν και να ακούσουν την ομιλία της Τομεάρχου Ανάπτυξης της ΝΔ.

Κατά την προσέλευσή της στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, οι φίλοι της ΝΔ της επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή, με αγκαλιές φιλιά και ένα δυνατό παρατεταμένο χειροκρότημα.

Στην σύντομη αλλά άκρως περιεκτική και κατανοητή της ομιλία, η Ντόρα Μπακογιάννη διεκόπη αρκετές φορές από τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Ενώ κλείνοντας, απευθυνόμενη προς τον πειραϊκό λαό, τόνισε ότι ο Πειραιάς θα παίξει ρόλο κλειδί στην ανάπτυξη της χώρας!

 ήταν η τελευταία φράση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία καταχειροκροτήθηκε και στο πέρας της ομιλίας της, με τους Νεοδημοκράτες φίλους της να σηκώνονται όρθιοι και να χειροκροτούν γεμάτοι αισιοδοξία για το μέλλον, πεπεισμένοι ότι η πολιτική αλλαγή που θα βγάλει τον τόπο από το τέλμα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο!

"Η νίκη ξεκινά από τον Πειραιά, τον γουρλίδικο Πειραιά" ήταν η τελευταία φράση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία καταχειροκροτήθηκε και στο πέρας της ομιλίας της, με τους Νεοδημοκράτες φίλους της να σηκώνονται όρθιοι και να χειροκροτούν γεμάτοι αισιοδοξία για το μέλλον, πεπεισμένοι ότι η πολιτική αλλαγή που θα βγάλει τον τόπο από το τέλμα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο!