ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνας σταματά γυναίκες στον Πειραιά και προσπαθεί να τους πάρει χρηματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απατεώνες προσπαθούν να βγάλουν χρήματα παραμυθιάζοντας γυναίκες στους δρόμους του Πειραιά.


Σήμερα, ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των παρόμοιων περιστατικών και να γεμίσει ανησυχία τους Πειραιώτες πως η σύλληψη της σπείρας δεν έλυσε οριστικά το πρόβλημα!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε πριν από λίγη ώρα στην PP από την αναγνώστριά μας Ε.Π., άνδρας περίπου 50 ετών σταματά γυναίκες στον δρόμο και μέσω κάποιων ερωτήσεων που τους κάνει, προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες τις οποίες και θα χρησιμοποιήσει αμέσως μετά για να πείσει τα θύματά να του δώσουν τα χρήματα που ζητά.

Διαβάστε αυτολεξεί την καταγγελία της αναγνώστριας: 

"Bλέπω συχνά οτι ανεβάζετε καταγγελίες αναγνωστών σας γι' αυτό και αποφάσισα να στείλω σε σας αυτό που μου συνέβη σήμερα το πρωί.

Ένας μεσήλικας, άνδρας, περίπου 50 ετών, μελαψός, πιθανότατα ελληνικής καταγωγής με είδε να βγαίνω από το σπίτι μου και με ρώτησε πως με λένε.
Πάνω στην βιασύνη μου του είπα το επίθετό μου, με ρώτησε αν έχω γιο και όταν του απάντησα πως κάτι τέτοιο δεν τον άφορα, εκείνος μου είπε πως το παιδί μου ( Δεν διευκρίνισε αγόρι ή κορίτσι) έχει παραγγείλει 4 λάστιχα για το αυτοκίνητο και να του τα πληρώσω για να φύγει...βιαζόταν ο κύριος. 
Για καλή μου τύχη είχα διαβάσει παλιότερα ένα δημοσίευμά σας που ενημέρωνε τον κόσμο για τέτοιου είδους απάτες και πήρα τηλέφωνο τον γιο μου.
Μόλις με είδε να σηκώνω το τηλέφωνο μου είπε πως έκανε λάθος την οδό και έφυγε τρέχοντας.
Σας παρακαλώ ενημερώστε τον κόσμο πως υπάρχουν τέτοιοι απατεώνες εκεί έξω.
Σήμερα έτυχε σε μένα αύριο θα τύχει σε κάποιον άλλον που μπορεί να μην το γνωρίζει.

Για ευνόητους λόγους δε θα αναφέρω το όνομα μου.

Ε.Π."

@ Πρέπει όλοι μας να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και αν αντιληφθούμε το οτιδήποτε να επικοινωνήσουμε άμεσα με την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: