Δύο τόνοι τρόφιμα στα Δέματα Αγάπης από την Ευαγγελίστρια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκέντρωση τροφίμων εν όψει του καλοκαιριού

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου, στην έκκληση που απηύθυνε η Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, για την συγκέντρωση τροφίμων ενόψει του καλοκαιριού.Όπως κάθε χρόνο, με την διακοπή του καθημερινού συσσιτίου για τους καλοκαιρινούς μήνες η Ευαγγελίστρια Πειραιώς διανέμει δέματα αγάπης, σε όλους όσοι σιτίζονται, καθώς και σε οικογένειες τις οποίες τροφοδοτούμε με τρόφιμα καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.Χάρη στην μεγάλη ανταπόκριση η Ενορία συγκέντρωσε και διένειμε 2 τόνους τροφίμων σε δέματα που περιελάμβαναν μία ποικιλία ειδών όπως Κρέας, Κοτόπουλο, Κιμά, Ζυμαρικά, Όσπρια, Λάδι, Γάλα, Ζάχαρη, Αλεύρι, Ντοματοπολτό, μπικότα, δημητριακά, είδη καθαριότητος κ.λπ.

Η Ενορία ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες συνανθρώπους μας που συνέδραμαν σε αυτήν την προσπάθεια, που για πολλούς αδελφούς μας αποτελεί ζήτημα καθημερινής επιβίωσης.

Η επανέναρξη των καθημερινών συσσιτίων θα γίνει συν Θεώ, στις 15 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι περισσότεροι από 120 άποροι εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία συνεργατών της Ενορία μας.

Τρόποι δωρεάς:
Στο Πνευματικό Κέντρο, καθημερινά 8.30 π.μ. – 8.30 μ.μ.
Με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ: GR59 0110 1900 0000 1902 9607 611
Στο κουτί στην είσοδο του Ιερού Ναού.