Δημήτρης Αράπης: Ο Αντιδήμαρχος των έργων υποψήφιος με Γιάννη Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δημήτρης Αράπης ,ο οποίος έχει τη θέση Αντιδημάρχου Δόμησης και Αρχιτεκτονικού από το 2019 θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Πειραιά στο πλευρό του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή.

Ο Αντιδήμαρχος ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα έργα αναβάθμισης του Πειραιά με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως αντιδήμαρχο των έργων.

Αυτό διότι στο αντικείμενό του την τελευταία 4ετία έχουν εκτελεστεί σημαντικά έργα τα οποία έχουν αλλάξει την εικόνα της πόλης μας.

Όπως ο ίδιος αναφέρει :

«Από το 2019 που προγραμματίσαμε τους στόχους μας είμαστε περήφανοι για το έργο που έχουμε επιτελέσει μέχρι σήμερα.

Ενδεικτικά αναφέρω :

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Ανακατασκευάσαμε πλήρως 8 παιδικές χαρές στις 5 Δημοτικές Κοινότητες (μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ)
Ανακαινίσαμε 8 παιδικές χαρές στην Ε Δημοτική Κοινότητα (μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Be Secure Feel Secure)
Επισκευάσαμε και πιστοποιήσαμε 26 παιδικές χαρές σε όλη την πόλη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανακατασκευάσαμε τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ των Καμινίων και του Διογένη
Ανακατασκευάσαμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο << Ανδρέας Γαρύφαλλος>> στα Βοτσαλάκια
Κατασκευάσαμε το πάρκο ψυχαγωγίας και αθλητισμού στο πάρκο Αργυροκάστρου στα όρια της Δ κοινότητας όπου δημιουργήθηκε και το πρώτο γήπεδο Petanque στον Πειραιά

Επιπλέον έχει ξεκινήσει η κατασκευή του βρεφονηπιακού σταθμού επί των οδών Παξών και Ερμουπόλεως στην Δ Δημοτική Κοινότητα».

Παραδειγματικές επίσης είναι οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Αράπη στα σχολικά κτίρια το διάστημα στο οποίο ήταν αρμόδιος.

Εκτελέστηκαν εργασίες σε πάνω από 20 σχολικές μονάδες σε διάστημα 6 μηνών με τον Αντιδήμαρχο να λαμβάνει τα εύσημα από τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων . Οι εργασίες αφορούσαν σε ελαιοχρωματισμούς , επισκευές αύλειωνχώρων ,τουαλετών κλπ.

Ο κ. Αράπης αναφέρει:

«Τα τελευταία 4 χρόνια έγινε σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη και βελτίωση της πόλης μας . Χρέος μας είναι να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία για τον Πειραιά που αγαπάμε, για τον Πειραιά που ονειρευόμαστε».

Συνοπτικό Βιογραφικό 

Ο Δημήτρης Αράπης γεννήθηκε στον Πειραιά και έχει καταγωγή από τον Άγιο Κυπριανό της Ανατολικής Μάνης.

Είναι παντρεμένος και ζει στο Νέο Φάληρο του Πειραιά.

Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 2008 και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA in Tourism Management του Πανεπιστημίου Πειραιώς από το 2017. Επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά για 7 έτη.