Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κατσαφάδου σε Αστυνομική Διεύθυνση και Τροχαία Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκλειστικό ρεπορτάζ Piraeus Press από 

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας Πειραιά διενήργησε σήμερα το πρωί ο Πειραιώτης Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος.

Η ξαφνική επίσκεψη ήρθε ως συνέχεια της αιφνιδιαστικής χθεσινής επίσκεψης που διενήργησαν μαζί με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη στη ΓΑΔΑ.

Το ξεκίνημα της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δείχνει ότι οι ρυθμοί των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ δε θα πέσουν ούτε μια μέρα… Αντιθέτως Μηταράκης και Κατσαφάδος αποδεικνύουν από τα πρώτα κιόλας δείγματα γραφής ότι έχουν σκοπό να διοικήσουν με «πατημένο γκάζι».

Ο Κώστας Κατσαφάδος πέρασε από όλους τους ορόφους και των δυο κτιρίων (Αστυνομική Διεύθυνση και Τροχαία) και συνομίλησε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που είχαν βάρδια, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά κ. Σχισμένο και τον Διευθυντής της Τροχαίας Πειραιά κ. Πετρόπουλο.

Ο Υφυπουργός διαπίστωσε ότι οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στον Πειραιά βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και με υψηλό φρόνημα είναι έτοιμοι να «πέσουν στην καθημερινή» μάχη τήρησης της νομιμότητας ανά πάσα στιγμή.