Συγχαρητήρια Κατσαφάδου, Κουλιζάκου και Ευσταθόπουλου στον ήρωα της Φρεαττύδας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος βρέθηκε σήμερα στην πλαζ της Φρεαττύδας προκειμένου να γνωρίζει και μα συγχαρεί από κοντά τον 22χρονο Μανώλη Καφετζιάδη, ο οποίος έσωσε την 17χρονη από τα χέρια των 4 Αιγυπτίων!

Για τον ίδιο σκοπό βρέθηκαν στο ίδιο σημείο και ο Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου Γιάννης Κουλιζάκος αλλά και ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του 22χρονου ήρωα υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία ενώ και τα δυο παλικάρια έχουν μεγαλώσει με αρχές και αξίες της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, κάτι που αποδείχθηκε άλλωστε περίτρανα στην πράξη!

Ο Κώστας Κατσαφάδος δήλωσε στο Piraeus Press:

«Βρέθηκα σήμερα εδώ γιατί ήθελα να σφίξω το χέρι αυτού του παλικαριού, που με σθένος και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη σωματική του ακεραιότητα, ύψωσε το ανάστημά του απέναντι σε 4 θρασύδειλους νεαρούς, που βρήκαν εύκολο θύμα ένα 17χρονο κορίτσι.

Και η παρουσία μου εδώ έχει σκοπό να σταλεί  αυτό ακριβώς το μήνυμα, ότι δηλαδή δεν κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά όταν ο διπλανός μας βρίσκεται σε κίνδυνο, αντιδρούμε σα να συνέβαινε στην ίδια μας την οικογένεια, γιατί πραγματικά στη θέση αυτού του κοριτσιού θα μπορούσε να είναι η κόρη, η αδερφή, η ανιψιά μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μανώλη, ο οποίος «δεν έκανε ότι κοιμάται» όπως χαρακτηριστικά είχε τονίσει πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όταν τον ρώτησαν τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες αν αντιληφθούν ληστές μέσα στο σπίτι τους.

Αντέδρασε και αυτή του η αντίδραση έσωσε ένα 17χρονο κορίτσι από τα χειρότερα!»

Διαβάστε επίσης:

Φρεαττύδα – Απόπειρα βιασμού: Δείτε τι είπε ο νεαρός που έσωσε την κοπέλα