Το Summer Camp 2023 του Δήμου Πειραιά ξεκινά – Κάντε τώρα εγγραφή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αθλήματα, Θεατρικό, Μουσική, Εικαστικά, Κουκλοθέατρο, Παραδοσιακά Παιχνίδια και Εκδρομές στο πρόγραμμα του Summer Camp 2023 του Δήμου Πειραιά

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διοργανώνει και το φετινό καλοκαίρι, το καθιερωμένο πλέον Summer Camp 2023 του Δήμου Πειραιά, για παιδιά από 6 έως 14 ετών.

Διασκέδαση, αθλητισμός, δημιουργία και παιχνίδι περιμένουν τα παιδιά του Πειραιά που θα λάβουν μέρος στο Summer Camp 2023, το οποίο θα υλοποιηθεί από 19 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου 2023.

Ενώ στο φετινό πρόγραμμα του Summer Camp υπάρχουν και εκδρομές στη φύση και θεματικές επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού κλπ.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Summer Camp, θα ενταχθούν σε πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης.

Το Summer Camp του Δήμου Πειραιά δίνει τη δυνατότητα για ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές, περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα, στο Κτίριο Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται με τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων ατομικής υγιεινής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

 «Το  Summer Camp  της ΚΟ.Δ.Ε.Π., αποτελεί μια ιδανική διέξοδος  για τους γονείς, αφού τα παιδιά τους θα ζήσουν όμορφες στιγμές,  με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές δράσεις, εκδρομές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που δίνουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο, με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο.

Επιθυμία μας είναι, χρόνο με τον χρόνο, να ενισχύουμε τον θεσμό του Summer Camp με νέες δράσεις, παιχνίδια και περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες, για να  προσφέρουμε  χαμόγελα στα παιδιά.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Βοϊδονικόλα και στους συνεργάτες  του  για τη διοργάνωση του camp,  αλλά και για τη συνολική δουλειά που γίνεται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς το Summer Camp του Δήμου Πειραιά, με διοργάνωση της ΚΟ.Δ.Ε.Π., έχει γίνει πλέον θεσμός.

Φέτος, με ανανεωμένο και πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά του Πειραιά!

Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών, παρέχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησής τους, μακριά από τις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών.

Καλώ όλους τους γονείς να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή καθώς η ζήτηση αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη και για το Summer Camp 2023.»

Το Summer Camp 2023 θα διεξαχθεί στις εξής 3 περιόδους:

Α΄  Περίοδος: 19-6 έως 30-6

Β΄  Περίοδος: 3-7 έως 14-7

Γ΄  Περίοδος: 17-7 έως 28-7

Ώρες: 7:30 -15:30.

Εγγραφές έως τις 9 Ιουνίου, στα γραφεία της ΚΟΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, 9:00-13:00).

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στο site του Δήμου Πειραιά, στον εξής σύνδεσμο: https://piraeus.gov.gr/wp-content/uploads/2023/05/afisa-entypo-kodep.pdf