Έρχεται στο Πασαλιμάνι η 35η έκθεση βιβλίου Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά ξεκινάει για 35η φορά και μας προσκαλεί να «…πάρουμε το μετρό για Πειραιά!»
Το μεγαλύτερο θερινό πολιτιστικό γεγονός του Πειραιά επιστρέφει από τις 16 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στο Πασαλιμάνι και προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της να την επισκεφτούν.

Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά θα φιλοξενήσει δεκάδες περίπτερα γεμάτα βιβλία για όλες τις ηλικίες, με παλιούς και ακυκλοφόρητους τίτλους, εκδότες από όλη την Ελλάδα ενώ θα συνοδεύεται από πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, με αφορμή το βιβλίο, για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την προώθηση του Βιβλίου ως πολιτιστικό αγαθό αλλά και για την εν γένει προώθηση του Πολιτισμού, διοργανώνει και φέτος για τριακοστή πέμπτη χρονιά την ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ στο Πασαλιμάνι.
Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά αποτελεί μια εκδήλωση θεσμό που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα πολιτιστικά δρώμενα του Πειραιά.
Αυτή τη χρονιά, η κλασική βόλτα του Ιουνίου στο Πασαλιμάνι έχει ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση, καθώς ο σταθμός του Μετρό «Δημοτικό Θέατρο» βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα πριν από την «είσοδο» της Έκθεσης.
Η πιο όμορφη πολιτιστική βόλτα δίπλα στη θάλασσα ξεκινάει και περιμένει να φιλοξενήσει τους εκατοντάδες επισκέπτες της και πάλι, δίνοντας τους την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τον υπέροχο κόσμο του βιβλίου.

Περισσότερες πληροφορίες:
35η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά:
16 Ιουνίου – 2 Ιουλίου || 19.00 – 23.00 || Πασαλιμάνι

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το μεγάλο Street Party στην Τρούμπα!