Ασφάλεια Πειραιά: Εντόπισαν εργαστήριο παραγωγής κάνναβης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα τμήματα Ασφαλείας του Πειραιά επιδεικνύουν σημαντικό έργο μετά την  αλλαγή ηγεσίας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά

Εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο, υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, στον Πειραιά.

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης διά της υδροπονικής μεθόδου από τον κατηγορούμενο και περαιτέρω διακίνηση των συγκομισθέντων ποσοτήτων κάνναβης στην περιοχή του Πειραιά, πραγματοποίησαν πρωινές ώρες χθες (14-5-2023) έρευνα σε οικία που έχει μισθώσει ο 40χρονος στην περιοχή του Πειραιά.

Εντός της ανωτέρω οικίας εντοπίσθηκε, φυτώριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης διά της υδροπονικής μεθόδου, μετά του απαραίτητου εξοπλισμού υποστήριξης της καλλιέργειας, ενώ επακολούθησε έρευνα και στην οικία που διαμένει ο κατηγορούμενος στον Πειραιά.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -40- δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας,
  • -50,6- γραμμ. κάνναβης,
  • πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης και
  • πλαστικός τρίφτης.

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Πολίτες ακινητοποίησαν και ξυλοκόπησαν κακοποιό που λήστευε ηλικιωμένους (βίντεο)

br