Ενώνουν δυνάμεις ΟΠΑΝ & ΚΟΔΕΠ – Προνόμια σε πολιτισμό – αθλητισμό για τους οικονομικά ασθενέστερους Πειραιώτες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένωση δυνάμεων με πρωτοβουλία των Προέδρων Βουράκη και Βοϊδονικόλα, με τις «ευλογίες» Μώραλη

Βοϊδονικόλας - Βουράκης: «Είμαστε εδώ γιατί μπορούμε να βοηθήσουμε»

Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνουν από κοινού οι δυο Οργανισμοί του Πειραιά, ΟΠΑΝ & ΚΟΔΕΠ, με σύνθημα «Πολιτισμός - Ανθρωπιά», στο πλαίσιο της δέσμευσης  «Κανείς μόνος στον Πειραιά»!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του PP, ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, σύμφωνα με το οποίο οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά - οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού - θα έχουν σημαντικά προνόμια στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού (τομείς ευθύνης ΟΠΑΝ), με πολλαπλά οφέλη για την ψυχοσωματική υγεία και καλύτερη κοινωνικοποίησή τους.

Ενδεικτικά αναφέρονται οφέλη σε εγγραφές Δημοτικών Γυμναστηρίων - Κολυμβητηρίων, προσκλήσεις ή μειωμένα εισιτήρια για παραστάσεις σε Δημοτικό Θέατρο και Βεάκειο κοκ.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί προσωπικό στοίχημα και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, καθώς εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική για την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων στην πόλη του Πειραιά.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες καθώς φαίνεται ότι δουλεύει καλά η χημεία των Βουράκη - Βοϊδονικόλα σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα γραφής, ενώ τα πολλαπλασιαστικά οφέλη σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο επίσης αναμένονται να είναι σημαντικά, μιας και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο!