Πανηγυρίζει ο Άγιος Χαράλαμπος σε Καστέλλα και Ταμπούρια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, πανηγυρίζουν την Παρασκευή  (10/02) οι φερώνυμοι Ιεροί Ναοί της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πειραιώς που βρίσκονται στην  Καστέλλα και στα Ταμπούρια .

Στον Ιερό Ναό   Αγίου Χαραλάμπους  Καστέλλας, την Πέμπτη (09/02) στις 18:30 θα ψαλεί  Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου  πέριξ του Ναού και στις 22:00 θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας.

Την Παρασκευή (10/02) το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία . Στις 17:00 θα τελεσθεί το Μυστήριο του ιερού ευχελαίου. Θα ακολουθήσουν ο  μεθεόρτος εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Χαραλάμπους και θα πραγματοποιηθεί προσκύνηση ιερών λειψάνων των Αγίων Χαραλάμπους και Νεκταρίου.

Ιερά πανήγυρη και στα Ταμπούρια

Στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ταμπουρίων την Πέμπτη (09/02) στις 18:30 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός  εσπερινός και στις 22:00 θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας.

Την Παρασκευή (10/02) το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Στις 18:30 θα τελεσθούν μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση.