NextGen-Lab στον Πειραιά: Μοριακό τεστ κορωνοϊού (PCR) σε 1 ώρα και με κόστος 30 ευρώ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πόσες φορές δεν αναζητήσαμε γρήγορο μοριακό τεστ κορωνοϊού τον καιρό της πανδημίας και δεν βρήκαμε πουθενά!

Αλλά και αν βρήκαμε εργαστήριο που πραγματοποιούσε γρήγορο PCR, το κόστος ήταν και παραμένει δυσβάσταχτο για το μέσο εργαζόμενο.

Στον Πειραιά όμως εντοπίσαμε ένα υπερσύγχρονο μικροβιολογικό εργαστήριο, με εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, που πραγματοποιεί ταχύ μοριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό με την πλέον προσιτή τιμή της αγοράς!

Πρόκειται για το NextGen-Lab επί της οδού Σαχτούρη 21 (λίγο πιο πάνω από τον Άγιο Νικόλαο Πειραιά στο Λιμάνι)!

Σε 1 ώρα και με κόστος μόλις 30 ευρώ έχετε στα χέρια σας, στο μέιλ σας και στο Gov.gr το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου.

Το PCR είναι απαραίτητο για είσοδο σε αρκετές υγειονομικές μονάδες της χώρας, για ασθενές που θα υποβληθούν σε χειρουργείο ή πολυήμερες θεραπείες που απαιτούν νοσηλεία, αλλά αποτελεί ακόμα και σήμερα την πλέον ασφαλή και έγκυρη μέθοδο για διάγνωση του κορωνοϊού επί συμπτωμάτων ή σε προληπτικό έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το rapid test διενεργείται στην τιμή των 4 ευρώ!

Δυο λόγια για το NextGen-Lab

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο “NextGen-Lab” είναι ένα υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο, που εδρεύει επί της οδού Σαχτούρη 21, στον Πειραιά.

Ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας μοριακές τεχνικές ιατρικής ακρίβειας. Ο μεγάλος στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών μέσω ΕΟΠΥΥ με το ελάχιστο κόστος για τον ασθενή.

Διαθέτει τμήμα Μικροβιολογίας, Μοριακής Διαγνωστικής, Κυτταρογενετικής και Κυτταρομετρίας Ροής. Κάθε τμήμα έχει εξοπλιστεί με τα πιο καινοτόμα, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα των μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων του Ιατρικού χώρου.

Το άρτια καταρτισμένο επιστημονικά προσωπικό του κέντρου παρέχει υψηλού βαθμού υπηρεσίες και ασφάλεια για έγκυρες διαγνώσεις.

- Ιατρικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας. 

- Μεγιστοποίηση ποσοστού ακρίβειας αποτελεσμάτων 

- Διασφάλιση ιδανικών συνθηκών που απαιτούν οι διαδικασίες εξετάσεων βιοπαθολογίας, μοριακής βιολογίας και κυτταρομετρίας ροής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση: Σαχτούρη 21, Πειραιάς, τ.κ. 185 36
  • Τηλέφωνο: 21 0453 3963
  • Email: [email protected]
  • Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο / 7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.