ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ημερίδα για αντιμετώπιση χρεών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η  "ΣΕΙΣΆΧΘΕΙΑ"  , η πρωτοποριακή ένωση καταναλωτών διοργανώνει στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά την 1η ημερίδα γνωριμίας , με στόχο να παρουσιαστούν και να αναλυθούν οι τρόποι αντιμετώπισης χρεών από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά . 

Εισηγητής θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεώργιος Μαργαρώνης , το Δ.Σ της Ένωσης καθώς επίσης και Νομικοί σύμβουλοι.

 

Η  "ΣΕΙΣΆΧΘΕΙΑ"  απαρτίζεται από έμπειρους συμβούλους και ταυτόχρονα καταναλωτές και επιχειρηματίες που αφουγκράσθηκαν το πρόβλημα  που έχει προκύψει  τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο, όσον αφορά στην οικονομική, ψυχολογική και εν γένει ηθική  κατάσταση  των Ελλήνων . Απευθυνόμαστε  όχι μόνο σε καταναλωτές-νοικοκυριά  αλλά και επιχειρήσεις παντός είδους που έχουν υποστεί την μεγαλύτερη ζημία  λόγο της οικονομικής κρίσης , και θέλουμε να δώσουμε  σωστή  ενημέρωση και καθοδήγηση, έτσι ώστε να αντεπεξέλθουν οι επιχειρήσεις στον άνισο αγώνα με της τράπεζες.

 Ενημερωθείτε σωστά προστατεύστε την ακίνητη περιουσία σας, προστάτεψε και κρατήστε ανοιχτές τις επιχειρήσεις σας διαγράψτε τα χρέη σας. Στη Σεισάχθεια παρέχουμε πλήρη ενημέρωση και καθοδήγηση.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 4826225-8 ή μπείτε στη διεύθυνση www.seisahteia.gr