ΣΟΚ! Νεκρός υπάλληλος στον Πειραιά μετά από καβγά με μετανάστες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την τελευταία του πνοή την ώρα που προσπαθούσε να εξυπηρετήσει δεκάδες μετανάστες στο Γραφείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του υπουργείου Εσωτερικών, στον Πειραιά, άφησε ο υπάλληλος που ήταν επιφορτισμένος με την πληροφόρηση των συναλλασσόμενων με την υπηρεσία. 

Ο άτυχος υπάλληλος, ηλικίας περίπου 55 ετών, πάνω στην ένταση και το φόρτο της δουλειάς, διαπληκτίσθηκε με έναν αλλοδαπό. Υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες ενός δεύτερου αλλοδαπού που ήταν παρών να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ο άνθρωπος εξέπνευσε. Στο Τζάνειο όπου διακομίσθηκε οι γιατροί περιορίσθηκαν απλώς στη διαπίστωση του θανάτου του. 

Οι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών καταγγέλουν τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας στα γραφεία που συναλλάσσονται με μετανάστες, καθώς ο φόρτος εργασίας είναι δυσανάλογα μεγάλος σε σχέση με τον αριθμό των υπαλλήλων. Το υπουργείο, από την πλευρά του, μετά το τραγικό γεγονός, περιορίσθηκε απλώς να ανακοινώσει την αναστολή της λειτουργίας του γραφείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Διονυσίου 5, στον Πειραιά, για σήμερα.