H «Κόκκινη Νύχτα» έρχεται στον Πειραιά! (πρόγραμμα)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κόκκινη νύχτα: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου με ανοιχτά καταστήματα έως τις 12 τα μεσάνυχτα στον Πειραια

Ο Πειραιάς «ντύνεται» στα κόκκινα και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων:  «Χριστούγεννα στον Πειραιά - Γιορτές στις Γειτονιές».

Στην «Κόκκινη Νύχτα», τα καταστήματα του Πειραιά θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12  τα μεσάνυχτα, με πολλές ελκυστικές προσφορές, ειδικές εκπτώσεις και εορταστικές εκπλήξεις!

Από νωρίς το απόγευμα τους δρόμους του Πειραιά θα κατακλείσουν ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις στο Εμπορικό Κέντρο!

Tο «τρένο της χαράς» θα κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης (απο τις 17:00) για να «σκορπίσει» το πνεύμα των Χριστουγέννων και σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε σε μια όμορφη, γιορτινή διαδρομή!  Μέσα στο τρενάκι σας υποδέχεται μια τρελή-τρελή παρέα ξωτικών! Το τρένο των ξωτικών αφήνει το στίγμα του, τις καραμέλες του και τις χαρούμενες φωνές των ξωτικών στο εμπορικό κέντρο. Η επιβίβαση και η αποβίβαση του κόσμου επιτρέπεται σε όποια στάση επιθυμεί! (Κυκλική διαδρομή : Γρηγορίου Λαμπράκη – Στάση Πασαλιμάνι, Βασιλέως Γεωργίου – Στάση Δημοτικό Θέατρο, Ηρώων Πολυτεχνείου – Στάση Τερψιθέα, 2ας Μεραρχίας - Πασαλιμάνι).

Μια «θρυλική» νότα θα προσδώσει στο γιορτινό event  η μασκότ  του Ολυμπιακού, η οποία θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά! Επιπλέον σπουδαστές των ΙΕΚ της πόλης θα προσφέρουν κεράσματα, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές!

Το πιο τρελό μουσικό happening της Κόκκινης Νύχτας, υπογράφει η Christmas Brass Band των Naughty Elves& Santa Girls στην Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στους δρόμους του εμπορικού κέντρου.

Μια μοναδική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τα «σκανδαλιάρικα ξωτικά» απο οκτώ εκπληκτικούς μουσικούς και έξι χορεύτριες με εντυπωσιακά κοστούμια που έρχονται να δώσουν την πιο συναρπαστική μελωδική νότα των Χριστουγέννων. Με την υπογραφή του Πέτρου Κούρτη, του επικεφαλής κρουστών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ειδικά για την «Κόκκινη Νύχτα» ο Πύργος του Πειραιά αλλά και το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, θα παραμείνουν φωτισμένα σε γιορτινό κόκκινο χρώμα, συμμετέχοντας στη γιορτή της πόλης.

Η βραδιά θα κλείσει με το RED NIGHT PARTY, ένα μεγάλο πάρτυ στην πλατεία Κοραή με τον Dj Μπάμπη  Βασιλόπουλο!

Κέφι και χαρά θα σκορπίσουν τα μουσικά και χορευτικά δρώμενα που θα εξελίσσονται σε δεκάδες σημεία του Πειραιά και θα πραγματοποιηθούν από το πρωί έως τις 10.30 μ.μ., στα ακόλουθα σημεία:


Στόχος του Δήμου Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης είναι να μεταδώσει το μήνυμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την πόλη, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης μας!