Δήμος Πειραιά: Ηλεκτρονική επανάσταση στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών – Χιλιάδες πολίτες για ΤΑΠ χωρίς αναμονή σε ουρές!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ρολόι» φαίνεται ότι δουλεύει το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του Δήμου Πειραιά, όπως αποδεικνύουν και τα νούμερα που έχει στη διάθεσή του το Piraeus Press.

Οι εικόνες προηγούμενων ετών (προ πανδημίας) με δεκάδες άτομα στην ουρά, με ταλαιπωρία και αναμονές ωρών, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Φαίνεται ότι ο «Τσάρος» του Δήμου Πειραιά, Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Γρηγόρης Καψοκόλης, κάνει αρκετά καλή δουλειά, ενώ και ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης που έχει αντιληφθεί τη σημαντική δουλειά που βγαίνει από το συγκεκριμένο τμήμα, αλλά και τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τους πολίτες για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, στηρίζει κάθε πρωτοβουλία προς τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 2022 έχουν υλοποιηθεί 3.405 αιτήματα για βεβαιώσεις ΤΑΠ και δηλώσεις για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, με άμεση εξυπηρέτηση και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Οι αιτήσεις λαμβάνονται ηλεκτρονικά και μέσα σε λίγες μέρες οι πολίτες περνούν από την υπηρεσία για να παραλάβουν τις σχετικές βεβαιώσεις.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Καψοκόλης μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο του προκειμένου να αντιμετωπίζεται άμεσα κάθε είδους δυστοκία που ενδεχομένως προκύπτει, έχοντας συναντήσει προσωπικά εκατοντάδες δημότες.

Το τηλέφωνο του ιδιαίτερου γραφείου του Αντιδημάρχου Προσόδων και Εμπορίου είναι στη διάθεση των δημοτών, προκειμένου όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, να υπάρχει καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι πολίτες.

Τηλ. Γραφείου Αντιδημάρχου Προσόδων και Εμπορίου Δήμου Πειραιά: 2132027726