Νέα μεγάλη δωρεά στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. από την εταιρία NAVARINO

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εταιρία NAVARINO στηρίζει με δωρεές, άνεργες και άπορες γυναίκες καθώς και το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η δράση επιμόρφωσης γυναικών με την υποστήριξη της εταιρίας Ναβαρίνο.

Η εταιρεία «Navarino – Μονοπρόσωπη Α.Ε.» προχώρησε σε μία ακόμη γενναιόδωρη προσφορά, παρέχοντας σε ωφελούμενες άνεργες και άπορες μητέρες της ΚΟ.Δ.Ε.Π. ηλικίας 30 έως 55 ετών, 20 tablets & 20 διατακτικές σούπερ μάρκετ, με σκοπό να υποστηριχθεί η εκπαίδευσή τους στις νέες τεχνολογίες και να καταφέρουν να ενταχθούν ξανά στην αγορά εργασίας.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία Navarino προχώρησε σε μια ακόμη δωρεά για την κάλυψη καθημερινών αναγκών του του εκπαιδευτικού έργου του κοινωνικού φροντιστηρίου «Κοινωνική Αλληλεγγύη» της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Πιο συγκεκριμένα, η δωρεά αφορούσε σε 1 εκτυπωτή, 1 tv box και 1 θήκη tablet με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, για χρήση από τους εθελοντές καθηγητές.

Η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Σούλα Λεωτσάκου σε δήλωσή της ανέφερε:

«Θερμά ευχαριστούμε την εταιρία Navarino για τη νέα της μεγάλη δωρεά προς την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Πραγματικά είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον και η έμπρακτη και ανυστερόβουλη στήριξη της εταιρίας Navarino προς τους ωφελούμενους των προγραμμάτων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Η συνολική τους προσφορά αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση, ενώ συνδράμει καθοριστικά στο στόχο που έχουμε θέσει, για την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων και την δημιουργία μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών για όλους.»