Έρχεται η «Κόκκινη Νύχτα» στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στον Πειραιά, γιορτές στις γειτονιές» ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, διοργανώνουν την «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» με στόχο την τόνωση της εμπορικής κίνησης της πόλης, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Η «ΚΟΚΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» φέτος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά θα παραμένουν ανοιχτά τρείς ώρες επιπλέον του κανονικού ωραρίου.

Ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα θα εκτυλίσσεται στην πόλη με τον Πύργο και το Δημοτικό θέατρο να πρωταγωνιστούν στον εορταστικό φωτισμό, το «τρένο της χαράς» θα κάνει βόλτες στο κέντρο του Πειραιά σε μια όμορφη, γιορτινή  διαδρομή, ενώ στους εμπορικούς δρόμους, ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, θα βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώνει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις, μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το βράδυ, μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Πασαλιμάνι.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούνται όλοι να συμμετέχουν στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης, με ειδικές τιμές και προσφορές ειδικά για την «Κόκκινη Νύχτα», με δρώμενα, κεράσματα και ενδεχομένως με μικρές εκδηλώσεις στις επιχειρήσεις και τα καταστήματά σας.