Η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου στην ΚΟΔΕΠ για τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας

Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας και την ΚΟΔΕΠ επισκέφθηκε η αρμόδια υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη.

Μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ Ιωάννη Βοϊδονικόλα επισκέφθηκαν οικογένειες Πειραιωτών που έχουν ενταχθεί στο πρωτοποριακό πρόγραμμα "Στέγαση και Εργασία ΙΙΙ" - Σχέδιο 19 που υλοποιεί με επιτυχία ο Δήμος Πειραιά.

Η Υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας συνομίλησαν στα σπίτια με ωφελούμενους του προγράμματος, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ευκαιρίες που απέκτησαν και διαπιστώθηκε ιδίοις όμμασι, για μία ακόμη φορά, ο αντικειμενικός τρόπος που ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟΔΕΠ ενισχύουν ευάλωτες οικογένειες της πόλης.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ είχε την ευκαιρία να ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα προγράμματα της ΚΟΔΕΠ, καθώς και να μοιραστεί σκέψεις για το πώς η πόλη του Πειραιά μπορεί να συμβάλει στα προγράμματα κοινωνικής κατοικίας που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΟΔΕΠ συνεχίζει αδιάκοπα να υποστηρίζει - με την βοήθεια του Δήμου, εθελοντών και χορηγών - του Πειραιώτες που απειλούνται από την φτώχεια, υλοποιώντας με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, κάνοντας πράξη την δέσμευση πως στον Πειραιά κανένας δεν θα είναι μόνος.