Πειραιάς: Το τελευταίο αντίο στον πατέρα της Δόμνας Μιχαηλίδου (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Αριστείδη Μιχαηλίδη στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά.

Μετά το πέρας της ακολουθίας, η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανώς συγκινημένη μίλησε για τον πολυαγαπημένο της πατέρα, ενώ αναφέρθηκε σε μοναδικές στιγμές της ζωής τους, που έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό της και σε μεγάλο βαθμό έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της.


Ο ιστορικός ναός του Πειραιά ήταν κατάμεστος από κόσμο, ενώ παρόντες ήταν Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Εκδότες, Εφοπλιστές, Ακαδημαϊκοί, Κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της ΝΔ, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Μιχαηλίδη, που θέλησαν να συμπαρασταθούν στη σύζυγο και την κόρη του εκλιπόντος.

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, ακολούθησε η ταφή στον οικογενειακό τάφο της οικογένειας Μιχαηλίδη, στο Νεκροταφείο της Ανάστασης, όπου προσφέρθηκε και το παραδοσιακό «κέρασμα» με καφέ και κονιάκ.

Ο φακός του Piraeus Press διέκρινε τους Υπουργούς κ. Κωστή Χατζηδάκη με τη σύζυγό του, κ. Μενδώνη, κ. Μακρή, κ. Γκάγκα, τους Βουλευτές κ. Ταραντίλη, κ. Μελά, κ. Μανωλάκο, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Εκδότη των Παραπολιτικών κ. Κουρτάκη με τον στενό του συνεργάτη δημοσιογράφο Θανάση Φουσκίδη, τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ κ. Θανάση Νέζη, τον Καθηγητή της Ιατρικής Αθηνών και Αντιπρόεδρο του Ανοικτού Πανεπιστημίου Στάθη Ευσταθόπουλο, τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντο Ευσταθόπουλο, τον Πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ και Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων κ. Γιάννη Βοϊδονικόλα, τους Αντιδημάρχους κ. Ζαρακέλη, κ. Νταϊφά, κ. Καρύδη, κ. Καμαράτο, κ. Τουμαζάτου, την Αντιπρόεδρο της ΚΟΔΕΠ και Δημοτική Σύμβουλο Πειραιά κ. Λεωτσάκου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρο Σπυρίδωνα.

Στεφάνια απέστειλαν μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της χώρας σε πολιτικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο, μεταξύ των οποίων διακρίναμε του Πρωθυπουργού, του κ. Μαρινάκη, του κ. Βαρδινογιάννη, του κ. Τσάκου, του κ. Κουρτάκη και πολλών ακόμα.