Νέο πάρκο στην Παλιά Κοκκινιά-Απέναντι από το Ειδικό Σχολείο Πειραιά (video + φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά έχουν πάρει ήδη τις απαραίτητες κατευθύνσεις από τον Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο και έχουν ξεκινήσει την αναμόρφωση ενός ακόμα πρώην σκουπιδότοπου σε όαση πρασίνου και παιδικών φωνών.

Πρόκειται για το οικόπεδο που βρίσκεται έναντι του Ειδικού Σχολείου επί της οδού Μακρυγιάννη (δίπλα στην Αργυροκάστρου) κάτω από τις γραμμές του τρένου, στην Παλιά Κοκκινιά.


Ένα οικόπεδο που για χρόνια παρέμενε εγκαταλελειμμένο, εστία μόλυνσης για τους κατοίκους και τους μαθητές, καθώς χρησίμευε είτε σα χώρος στάθμευσης μεγάλων οχημάτων είτε σαν ένας μεγάλο κάδος απορριμάτων, όπου ο καθένας πετούσε από μια απλή σακούλα σκουπιδιών μέχρι και ογκώδη αντικείμενα.

Σήμερα, το οικόπεδο αυτό καθαρίστηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Δημοτικού Συμβούλου της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Σαράντου Ευσταθόπουλου. 
Παρόντες επίσης και οι αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Κάρλες, Γρηγόρης Καψοκόλης και Στάθης Κωνσταντούζος. Όπως και ο σύμβουλος του Δημάρχου Αλέξανδρος Νταβέλης.



Οι οδηγίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου σαφείς. ''Σήμερα καθαρίζεται και περιφράσσεται με κόκκινη κορδέλα το οικόπεδο προκειμένου να μην εισέλθει κανείς και από αύριο ξεκινά η ανάπλαση του οικοπέδου σε πάρκο με αρκετό πράσινο, παιδική χαρά και συντριβάνι''. 

Αναμένουμε λοιπόν σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντική αλλαγή του τοπίου, κάτι που αναμένουν οι κάτοικοι της περιοχής πολλά πολλά χρόνια!

''Ακόμη μια σημαντική παρέμβαση σε γειτονιά του Πειραιά'', σχολίαζε στενός συνεργάτης του Δημάρχου Πειραιά στην Piraeus Press, θέλοντας έτσι να δείξει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο ίδιος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στις γειτονιές του Πειραιά. Κάτι που επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά με τη σημερινή του επίσκεψη σε Μανιάτικα και Παλιά Κοκκινιά. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ














{YouTube}6h5-4zPbWXs{/YouTube}

{YouTube}m0aUnEnLOR8{/YouTube}

Διαβάστε επίσης: